Make your own free website on Tripod.com

UTAMA

KAPSUL PATI HALIA NIGHTRIEM 400MG

KOD :         KPHN

PRODUK : DUNIA HERBS KAPSUL PATI HALIA

                    NIGHTRIEM 400MG

SAIZ :         90 KAPSUL

HARGA :    RM35.00

Untuk Paypal, Kad Kredit/Debit :

KHASIAT & KEGUNAAN :

 

Digunakan secara tradisional untuk membuang angin, melegakan sembelit yang ringan, dan untuk mengurangkan berat badan.

 

 

CARA PENGGUNAAN :

 

Makan 4 – 6 kapsul, sebelum tidur malam.

 

 

MAKLUMAT AM :

 

Nightriem kapsul 400mg adalah salah satu penyelesaian kepada masalah perut buncit dan kegemukan bagi lelaki dan wanita. Dengan gabungan herba yang tidak asing lagi seperti CASSIA ANGUSTIFOLIA, ZINGIBER OFFICINALE, CASSIA ALATA dan FOENICULUM VULGARE memang digunakan khusus dalam rawatan tradisional untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Adalah penting kepada pengguna NIGHTRIEM kapsul 400mg untuk mengetahui bagaimana ia bertindak dan di sini kami akan nyatakan ialah :

 

Selepas lapan hingga sepuluh jam pengambilan empat atau enam biji kapsul sehari, sisa-sisa lemak yang tidak diperlukan, beserta kotoran dan lendir akan dibuang secara teratur melalui sistem perkumuhan, namun ianya tidak menyusahkan pengguna kerana, pembuangannya adalah berjadual.

 

Masalah kekembungan yang mengakibatkan gastrik, pening-pening atau pun loya, tidak akan berlaku lagi kerana ianya mengandungi ZINGIBER atau pun PATI HALIA yang memang telah dipercayai untuk merawat masalah tersebut. Penurunan berat badan dapat dilihat dalam jangka masa empat hingga enam minggu.

 

Setelah anda memperolehi berat badan yang ideal dan susuk tubuh badan yang menarik, anda perlu terus mengamalkan NIGHTRIEM kapsul 400mg  sekurang-kurangnya dua hari sekali untuk mengekalkan berat badan anda.

 

 

Setiap biji kapsul (400mg) Nightriem mengandungi :

 

Folium Cassia Angustifolia          100mg

Folium Cassia Alata                     100mg

Rhizoma Zingiber Officinate       100mg

Semen Foeniculum Vulgare         100mg

 

 

Diluluskan oleh :

Kementerian Kesihatan Malaysia

MAL No : MAL07081562TC

TAWARAN PENJIMATAN HARGA DARI KAMI !
 
Untuk menjimatkan kos pembelian anda, berikut ini kami menawarkan pakej harga yang lebih rendah, dengan syarat anda membeli lebih dari satu unit produk !

RM35.00

+

RM35.00

=

RM70.00

 Harga Jimat Kami :
RM66.00
SAHAJA !!!
 

Untuk melihat lain-lain tawaran Penjimatan Harga bagi produk ini, sila klik di sini dan di sini !

PANDUAN PEMBELIAN UNTUK PRODUK DI HALAMAN INI
  1. Pastikan pilihan jumlah/kuantiti produk yang ingin anda beli, dan jumlah harganya sekali di ruangan ITEM.
  2. Buat pembayaran yang secukupnya di salah satu daripada akaun bank berikut :  Maybank  No.: 164137002995 (Khairil Anizan Alang Bee), CIMB  No. 12240001109209 (Khairil Anizan Alang Bee)
  3. Masukkan Maklumat Perhubungan, dan juga Penghantaran Produk seperti Nama, Alamat, dan No. Telefon. dan juga Emel, di ruang-ruang yang telah ditetapkan
  4. Masukkan juga Maklumat Pembayaran (seperti Tarikh, Masa & Jumlah Bayaran) anda di dalam ruangan yang telah ditetapkan. Jika anda pengguna   Maybank2u , atau  CIMB Clicks, anda cuma perlu Copy & Paste sahaja maklumat tersebut.
  5. Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan PayPal, sila hantar Borang Pesanan kepada kami terlebih dahulu. Pehak kami akan menghantar emel invois kepada anda untuk pembayaran. Anda akan dikenakan caj Yuran Transaksi sebanyak 3.4% + RM2.00, jika anda membuat pembayaran melalui PayPal.
BORANG PESANAN
 
PRODUK : KAPSUL PATI HALIA NIGHTRIEM 400MG
HARGA : RM35.00
KOS PENGHANTARAN : PERCUMA!
 

ITEM :
LAIN-LAIN (Jika tidak seperti senarai di atas) :
NAMA :
EMEL :
NO. H.P / TEL. :
MEDIUM PEMBAYARAN :
MAKLUMAT PEMBAYARAN :
ALAMAT PENGHANTARAN :
CATATAN / PESANAN ANDA :
  

Jika anda ingin membuat pesanan secara berbilang produk (lebih dari satu item), sila kunjungi kedai online utama kami :  http://kedaisiberneka.lot.my

Laman web ini adalah merupakan laman sokongan kepada laman web utama kami iaitu KEDAI SIBERNEKA. Ianya berfungsi sebagai laman yang memberikan penerangan dan maklumat lanjut mengenai sesuatu produk tertentu.Kandungan laman web ini hanyalah paparan maklumat lanjut mengenai produk-produk yang berkenaan.
 
Laman web ini adalah rangkaian laman web milik :
DARMA KIFAYAH ENTERPRISE (001221506 - W),
Kedai Musolla Darussalam, Jalan Teratai 2/5, Taman Bukit Teratai, 56100 Kuala Lumpur.
Tel: 03-42806803 H/P : 013-6701491
 
Lain-lain laman web kami :